Bedankt voor uw bestelling bij Kinderkokkie.

U ontvangt binnen een paar minuten een bevestigingsmail van uw bestelling. Kinderkokkie informeert u wanneer de bestelling aan de koerier wordt aangeboden en vervolgens ontvangt u een track & trace. U weetdan precies wanneer u uw bestelling kunt verwachten op de deurmat. Mocht u nog enige vragen over uw bestelling neemt u dan gerust telefonisch contact op met onze klantenservice.

Per post en digitaal!

Let op u ontvangt direct bij uw bestelling meteen een digitale boek om te downloaden van Kinderkokkie. Ook ontvangt u binnen enkele dagen een fysiek hardcover boek op de deurmat. Met de digitale boek kunt u meteen aan de slag en hoeft u niet te wachten. Veel leesplezier!

Gezond koken voor en door kinderen en ouders.

Vanaf vandaag kunnen kinderen op een gezonde manier genieten van eten. Want lekkere kindergerechten hoeven helemaal niet slecht te zijn! In dit kinderkook e-book geven we je handvatten om met je kinderen de lekkerste gerechten te maken. Geschikt voor kinderen om ze eenvoudig te maken en er feestelijk uitzien. Net zo leuk voor jou als ouder, omdat ze verrassend en gezond zijn!

Daarom hebben we 60 super leuke, creatieve en gezonde recepten gemaakt inclusief informatie omtrent kind allergieën en belangrijke vitamines voor de groei!